Jubilæumskoncert i Sct. Hans Kirke

Sct. Hans Kirke (Odense), tirsdag den 18. september 2018 kl. 20

Det Fynske Kammerkor fejrer 30 års jubilæum med en række jubilæumskoncerter rundt om i Danmark. Den 18. september kl. 20 synger koret koncert i Sct. Hans Kirke i Odense. Koncertens musikalske indhold vil afspejle spændvidden i korets virke, og samtidig demonstrere de kvaliteter, der har gjort koret kendt og respekteret i Danmark og andre lande: En slank, lys og egal klang, hvorved Det Fynske Kammerkor vedkender sig en lang og stærk tradition i nordisk kormusik for brillans og transparens.

Koncerten indeholder bl. a. satser af den engelske komponist Vaughan Williams: ”Messe for dobbeltkor i g-mol” og ”Three Shakespeare Songs”, musik der er både virtuos og særdeles udtryksfuld. Den estiske komponist Arvo Pärt er repræsenteret med satser, hvor pauserne i musikken spiller en stor rolle. Der er desuden en afdeling sange af nulevende danske komponister.

Koncerten dirigeres af Alice Granum, som tillige er dirigent for Sønderjyllands Symfoniorkesters Filharmoniske Kor og docent på Syddansk Musikkonservatorium.

Jubilæumskoncert i Sct. Hans Kirke
Tagget på: