Jubilæumskoncert i Middelfart

Middelfart Sankt Nikolaj Kirke, tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 19.30

Det Fynske Kammerkor fejrer i år 30 års jubilæum, og denne koncert er den sidste af en række jubilæumskoncerter rundt om i Danmark. Koncertens musikalske indhold vil afspejle spændvidden i korets virke, og samtidig demonstrere de kvaliteter, der har gjort koret kendt og respekteret i Danmark og andre lande: En slank, lys og egal klang, hvorved det Fynske Kammerkor vedkender sig en lang og stærk tradition i nordisk kormusik for brillans og transparens.

Koncerten indeholder bl.a. satser af den engelske komponist Vaughan Williams, musik der er både virtuos og særdeles udtryksfuld. Den estiske komponist Arvo Pärt er repræsenteret med satser, hvor pauserne i musikken spiller en stor rolle. Der er desuden en afdeling sange af danske, svenske og færøske komponister.

Koncerten dirigeres af Alice Granum som tillige er dirigent for Sønderjyllands Symfoniorkesters Filharmoniske Kor og docent på Syddansk Musikkonservatorium.

Jubilæumskoncert i Middelfart Sankt Nikolaj Kirke
Tagget på: