Læs her om korets 30 års jubilæum i 2018

Julekoncert i Nazarethkirken (Ryslinge)

Julekoncert i Nazarethkirken (Ryslinge), tirsdag den 11. december 2018 kl. 20

Koret synger julesange og -salmer fra Danmark og andre europæiske lande.

Kultunaut

Julekoncert i Sct. Albani Kirke

Sct. Albani Kirke (Odense), lørdag den 15. december 2018 kl. 16

Der er næppe noget der anslår julestemningen som en rigtig julekoncert. Det Fynske Kammerkor har en god og stærk tradition for at synge julen ind med en koncert i Sct. Albani Kirke i Odense.

Som altid vil der undervejs i programmet være et par fællessalmer, hvor alle de fremmødte bliver en del af julens musik.

Det Fynske Kammerkor har i 30 år givet et utal af koncerter i både ind- og udland og hører til blandt landets bedste kor. Koncerten dirigeres af Docent Alice Granum.

Billetter kan købes i forsalg hos Billetto (link kommer senere) eller ved indgangen.

Christmas Carols i Odense Koncerthus

Odense Koncerthus, onsdag den 19. december 2018 kl. 19.30

Odense Symfoniorkester indbyder igen publikum til at lade julefreden sænke sig sammen med orkestret. Traditionen tro bliver der også lejlighed til at synge med på de skønne julemelodier og julesange. I år har de danske og engelske sange fået selskab af en række kendte svenske julemelodier, og vi får et indblik i juletraditionerne hos vores svenske broderfolk.

Det Fynske Kammerkor medvirker ligeledes ved koncerten, der dirigeres af den unge svenske dirigent Magnus Fryklund. Han debuterede som dirigent med netop Odense Symfoniorkester i juni 2017.

Billetter kan købes i forsalg på orkestrets hjemmeside eller på billettelefon 70 20 20 96.

Kultunaut


Tidligere aktiviteter