Duruflés Requiem i Vor Frue Kirke (Svendborg)

Vor Frue Kirke (Svendborg), Tirsdag den 30. april 2019

Den sidste dag i april opføres den franske komponist Maurice Duruflés Requiem for kor, sangsolister, solocello og orgel. Endvidere synges et korværk af den norsk/amerikanske komponist Ola Gjeilo.

Alice Granum dirigerer Det Fynske Kammerkor samt Vor Frue Kantori (Svendborg), og det betydelige orgelakkompagnement udføres af Tina Christiansen, der er organist i Ansgars Kirke i Odense.

Duruflés Requiem i Hjallese Kirke (Odense)

Hjallese Kirke (Odense), onsdag den 8. maj 2019

Koncerten har samme program og deltagere som koncerten i Svendborg den 30. april.

Koncert i Ansgars Kirke (Odense)

Ansgars Kirke (Odense), torsdag den 16. maj 2019 kl. 19.30

Det Fynske Kammerkor synger bl. a. et nyt arrangement af “Lysets engel går med glans” af Paul Hillier, musik af Ola Gjeilo, Ole Kongsted og Oluf Ring samt 2 korsatser af de færøske komponister Kári Bæk og Sunleif Rasmussen.

Pigekoret CANTUS fra Færøerne medvirker ligeledes ved denne koncert. Koret, som har været aktivt i nogle år, har efterhånden opbygget et varieret repertoire, både verdsligt og kirkeligt. Klangidealet er den klassiske sangtradition, og repertoiret består af et bredt udvalg af den færøske sangskat såvel som nordiske og engelske sange. Under deres ophold på Fyn besøger CANTUS også Musikskolens Kor i Svendborg og synger nogle koncerter sammen med dette kor i Svendborg og Horne.

Alice Granum dirigerer Det Fynske Kammerkor, mens CANTUS dirigeres af folkeskole- og musiklærer Joanna Johansen og musiklærer Kári Bæk.

Korrejse til Portugal (Lissabon)

Koret rejser til Portugal den 16. oktober 2019 med hjemkomst søndag den 20.


Tidligere aktiviteter