Læs her om korets 30 års jubilæum i 2018

Julekoncert i Sct. Albani Kirke

Sct. Albani Kirke (Odense), lørdag den 15. december 2018 kl. 16

Nu er det jul igen og Det Fynske Kammerkor glæder sig til at synge julekoncert i Sct. Albani Kirke i Odense. Traditionen tro vil koret synge et udvalg af de kendte og elskede nordiske julesange. Dertil kommer satser af de amerikanske komponister Eric Whitacre og Morten Lauridsen. Begge komponister har nydt stor popularitet i de senere år. Begge skriver musik, der er umiddelbart tilgængelig, og som er smuk uden at være overfladisk.

Det Fynske Kammerkor har i løbet af 30 år givet et utal af koncerter i både ind- og udland, og hører hjemme blandt landets bedste kammerkor.

Korets cirka 30 sangere dirigeres af docent Alice Granum, der i mange år har sat sit uhyre kompetente fingeraftryk på dansk korsang. Billetter købes gennem Billetto på nettet eller købes ved indgangen til koncerten.

Forsalg via Billetto: 90 kr, dog 45 kr. for unge og studerende. Børn u. 12 år gratis.
Ved indgangen: 100 kr, dog 50 kr. for unge og studerende. Børn u. 12 år gratis.

Bemærk at parkeringsforholdene i Odense bymidte er særdeles vanskelige.
Kom derfor i god tid hvis du er i bil.

Kultunaut

Christmas Carols i Odense Koncerthus

Odense Koncerthus, onsdag den 19. december 2018 kl. 19.30

Odense Symfoniorkester indbyder igen publikum til at lade julefreden sænke sig sammen med orkestret. Traditionen tro bliver der også lejlighed til at synge med på de skønne julemelodier og julesange. I år har de danske og engelske sange fået selskab af en række kendte svenske julemelodier, og vi får et indblik i juletraditionerne hos vores svenske broderfolk.

Det Fynske Kammerkor medvirker ligeledes ved koncerten, der dirigeres af den unge svenske dirigent Magnus Fryklund. Han debuterede som dirigent med netop Odense Symfoniorkester i juni 2017.

Billetter kan købes i forsalg på orkestrets hjemmeside eller på billettelefon 70 20 20 96.

Bemærk at parkeringsforholdene i Odense bymidte er særdeles vanskelige.
Kom derfor i god tid hvis du er i bil.

Kultunaut


Tidligere aktiviteter