Julekoncert i Ansgars Kirke (AFLYST)

Ansgars Kirke (Odense), lørdag den 18. december 2021 kl. 16

Som følge af de skærpede restriktioner for kulturen der netop er vedtaget, har vi fundet det mest rigtigt at tage den triste beslutning at aflyse koncerten. De der har købt billet på Billetto, vil få det fulde beløb refunderet. På trods af disse besværlige tider, eller måske netop derfor, vil vi gerne ønske vores koncertpublikum samt besøgende her på hjemmesiden en glædelig jul og et godt nytår, og håber på et gensyn i det nye år.  

Efter et års pause i 2020 grundet Covid-19 er der igen mulighed for at høre Det Fynske Kammerkor synge julen ind. I år er korets traditionelle julekoncert henlagt til Ansgars Kirke. Programmet for koncerten bringer julestemningen til det fynske fra mange egne af verden, da der vil være julemusik fra Island, Norge, Sverige, Canada, Tyskland, Frankrig, England, USA, Ukraine – og naturligvis kendte og elskede danske julesange.

En række af de kendte julesange vil blive opført i – ofte nyere – arrangementer, der giver et andet lys på de velkendte melodier.

Centralt i koncerten står den amerikanske komponist Morten Lauridsens store motet O Magnum Mysterium fra 1994, der i et meditativt tonesprog beskriver Jesu mirakuløse fødsel i stalden.

Det Fynske Kammerkor har i over 30 år givet et utal af koncerter i både ind- og udland, og hører til landets bedste kammerkor.

Korets ca. 30 rutinerede sangere dirigeres af docent Alice Granum, der som både underviser og dirigent har præget dansk korsang i en menneskealder, og som er garanten for Kammerkorets helt særlige homogene og transparente klang.

De billigste billetter fås på Billetto – billetsalget er startet !
Der er kun et begrænset antal billetter til salg, så vent ikke for længe med dit køb.
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen.

OBS:
Bemærk at der tjekkes coronapas ved indgangen!
For at kunne sikre adgang for indehavere af billetter og samtidig overholde afstand, er der oprettet en billettype for børn u. 12 år, som er ganske gratis. Dette for at holde tal på gæsterne.

Her er information om parkeringsforholdene i Odense bymidte og på Odense Havn.

Julekoncert i Ansgars Kirke (Odense) – aflyst
Tagget på: