Julekoncert i Sct. Albani Kirke

Sct. Albani Kirke (Odense), lørdag den 14. december 2019 kl. 16

Ingen jul uden en rigtig julekoncert.

Det Fynske Kammerkor synger traditionen tro julekoncert i Sct. Albani Kirke i Odense, hvor koret i en årrække har sunget julen ind med kendt og mindre kendt julemusik. I år er programmet sammensat af danske og engelske julesatser i traditionelle eller nyere arrangementer. Dertil kommer et par nyere satser af de anerkendte amerikanske komponister Eric Whitacre og Morten Lauridsen. Sidstnævnte er trods det dansk-klingende navn ærkeamerikansk, født i 1943 og hædret med en række udmærkelser for sine værker for kor, bl. a. for hans mest opførte sats O Magnum Mysterium som omhandler det mirakel, at dyrene i stalden skulle blive vidner til Jesu fødsel. Koncerten indledes med to udgaver af Lad det klinge sødt i sky, først en sats fra 1500-tallet og derefter et forholdsvis nyt dansk arrangement.

Koncerten dirigeres af docent Alice Granum, som bl. a. med Det Fynske Kammerkor har sat sit uhyre kompetente fingeraftryk på dansk korsang.


Her er information om parkeringsforholdene i Odense bymidte og på Odense Havn.

Julekoncert i Sct. Albani Kirke (Odense)
Tagget på: