Koncert i Hans Tausens Kirke

Hans Tausens Kirke, tirsdag den 3. september 2019 kl. 19.30

Programmet indeholder kirkemusik fra Danmark, Norge, Sverige og USA og er nærmest spejlet omkring en midterakse. Centralt står en lovsang til jomfru Maria: Invocation, en motet for 8-stemmigt kor af den norske komponist Ola Gjeilo. Motetten er omkranset to mindre motetter af norske Knut Nystedt og svenske Martin Åsander. Motetterne hedder Peace, og teksten er hentet fra Johannesevangeliet 14,27. Dertil kommer satser, der på forskellig vis beskriver lys, håb eller trøst, bl. a. Ingemanns Lysets engel går med glans på Weyses melodi i et fint arrangement af Paul Hillier.

Koret dirigeres af Alice Granum.

Hans Tausens Kirke er korets “egen” kirke, hvor koret øver hver tirsdag aften.

Koncert i Hans Tausens Kirke (Odense)
Tagget på: