Jubilæumskoncert i Søsterhuset

Søsterhuset (Christiansfeld), tirsdag den 28. august 2018 kl. 20

Det Fynske Kammerkor blev dannet i 1988 og har 30 års jubilæum i år. Det fejres med en række jubilæumskoncerter rundt om i Danmark. Den 28. august gæster koret Christiansfeld. Koncertens
musikalske indhold vil afspejle spændvidden i korets virke, og samtidig demonstrere de kvaliteter, der har gjort koret kendt og respekteret i Danmark og andre lande: En slank, lys og egal klang, hvorved det Fynske Kammerkor vedkender sig en lang og stærk tradition i nordisk kormusik for brillans og transparens.

Koncerten indeholder bl.a. satser af den engelske komponist Vaughan Williams: ”Messe for dobbeltkor i g-mol” og ”Three Shakespeare Songs”, musik der er både virtuos og særdeles udtryksfuld. Den estiske komponist Arvo Pärt er repræsenteret med satser, hvor pauserne i musikken spiller en stor rolle. Der er desuden en afdeling sange af nulevende danske og færøske komponister.

Koncerten dirigeres af Alice Granum, som tillige er dirigent for Sønderjyllands Symfoniorkesters Filharmoniske Kor og docent på Syddansk Musikkonservatorium.

Jubilæumskoncert i Søsterhuset (Christiansfeld)
Tagget på: